Нищук вибачився за свої слова про генетику на Донбасі

Нищук вибачився за свої слова про генетику на Донбасі

Укрінформ
Міністр культури Євгеній Нищук попросив вибачення за своє висловлювання про «відсутність генетики на Донбасі», запевняючи, що його слова неправильно зрозуміли.

Про це він сказав на брифінгу, повідомляє кореспондент Укрінформу.

«Я з огляду на те, як це зараз розбирають на атоми, хочу офіційно вибачитися, якщо це слово чи будь що інше спричинило ту чи іншу образу у тих чи інших людей. Я не хочу переводити це у дискусію», - сказав Нищук.

За словами міністра, його висловлювання було вирвано з контексту, насправді ж він говорив про те, що зараз треба збільшити увагу до культурного діалогу й обміну з окупованими територіями.

Нищук зауважив, що спочатку реакції на його слова, та ще й такої бурхливої, не було, «але буквально з ночі на російських сайтах та у виданнях почали чіпляти саме конкретне слово «генетика» та ще щось там».

Як відомо, соціальні мережі збурило повідомлення про те, що міністр культури Євген Нищук в ефірі українського телеканалу заявив, що на сході України «немає ніякої генетики» і що ці  міста радянською владою були свідомо заселені завезеними людьми.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-