Гройсман збирає уряд

Гройсман збирає уряд

Укрінформ
Прем'єр-міністр Володимир Гройсман у середу, 23 листопада, проведе засідання уряду.

Про це повідомляє Урядовий портал

"23 листопада під головуванням Прем’єр-міністра України Володимира Гройсмана відбудеться засідання уряду", - зазначається у повідомленні.

За інформацією прес-служби Кабміну, захід розпочнеться об 11 годині.

Згідно з порядком денним на сьогоднішньому засіданні урядовці розглянуть проект законів про припинення дії Угоди між Кабінетом Міністрів України і Урядом Російської Федерації про ліквідацію та порядок повернення авіаційної техніки, що перебуває на ремонтних підприємствах міністерств оборони обох держав та проект відповідного розпорядження Кабміну. Доповідатиме з цього питання міністр оборони Степан Полторак. 

Міністр внутрішніх справ Арсен Аваков розповість про пропоновані зміни до Податкового кодексу України у зв’язку з реформуванням правоохоронних органів.

Перший віце-прем'єр-міністр - міністр економічного розвитку і торгівлі Степан Кубів визначений доповідачем з питання про визнання деяких актів Української РСР такими, що втратили чинність, та актів Союзу РСР такими, що не застосовуються на території України.

Крім того, Кабмін планує розглянути питання стимулювання розвитку зони відчуження та зони безумовного (обов’язкового) відселення, затвердити перелік друкованих засобів масової інформації та редакцій, реформування яких здійснюється на першому етапі, а також Порядок розподілу у 2016 році конфіскованих коштів та коштів, отриманих від реалізації майна, конфіскованого за рішенням суду за вчинення корупційного та пов’язаного з корупцією правопорушення. 

Уряд також може затвердити Порядок використання у 2016 році коштів, передбачених у державному бюджеті на розроблення (створення) програмного забезпечення для функціонування Єдиної державної електронної бази з питань освіти.

На засіданні буде розглянуто питання про підписання Угоди між Кабінетом Міністрів України та Урядом Угорщини про утримання автодорожніх прикордонних мостів на українсько-угорському державному кордоні, Угоди про фінансування заходу "Антикорупційна ініціатива ЄС в Україні", проведення Міжнародного форуму "INNOVATION MARKET" та Міжнародного східноєвропейського форуму "Інноваційна економіка та наука", тощо.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-