НАЗК перевірило чиновницю Міграційної служби на суміщення посад

НАЗК перевірило чиновницю Міграційної служби на суміщення посад

Укрінформ
Національне агентство з питань запобігання корупції провело перевірку директора Департаменту у справах іноземців та осіб без громадянства Державної міграційної служби України Наталії Науменко на предмет сумісництва та суміщення з іншими видами діяльності.

Про це повідомляє прес-служба НАЗК.

"Національне агентство з питань запобігання корупції завершило чергову перевірку щодо можливих ознак адміністративного правопорушення, передбаченого статтею 1724 «Порушення обмежень щодо сумісництва та суміщення з іншими видами діяльності» Кодексу України про адміністративні правопорушення в діях директора Департаменту у справах іноземців та осіб без громадянства Державної міграційної служби України Науменко Н.М.", - йдеться у повідомленні.

Уповноважені особи Національного агентства на підставі повідомлення Інформаційного агентства «Інформ-ЮА» зібрали та проаналізували усю необхідну інформацію з метою встановлення достовірності фактів, зазначених у повідомленні. Серед іншого було встановлено, що Н. Науменко перебувала у складі засновників (учасників) товариства з обмеженою відповідальністю «АСТРЕЯ-БІС» з 1999 по 2004 рік. Відповідно до рішення Господарського суду міста Києва від 14 вересня 2004 за № 24/432 на підставі позовної заяви Державної податкової інспекції у Печерському районі м. Києва скасовано державну реєстрацію вказаного товариства.

"На теперішній час, обіймаючи відповідні посади в Державній міграційній службі України, Науменко Н.М. не перебуває у складі засновників (учасників) будь-яких підприємств. Таким чином, в діях директора Департаменту у справах іноземців та осіб без громадянства Державної міграційної служби України Науменко Н.М. Національне агентство не виявило порушення обмеження щодо сумісництва та суміщення з іншими видами діяльності", - резюмували у НАЗК.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-