Парубій вважає наступний тиждень Європарламенту найкращим шансом для безвізу

Парубій вважає наступний тиждень Європарламенту найкращим шансом для безвізу

Укрінформ
Голова Верховної Ради Андрій Парубій заявив, що наступний тиждень у Європарламенті буде пленарний і це найкращий шанс для ухвалення рішення щодо безвізового режиму для України.

Про це він заявив під час презентації проекту Звернення Верховної Ради до ЄС із закликом ухвалити безвізовий режим для України до 2017 року, повідомляє кореспондент Укрінформу.

"Скажіть, яка ще держава заплатила таку високу ціну за свій Європейський вибір - життями наших найкращих синів і дочок. Наступний тиждень буде в Європарламенті пленарним. Наступного тижня ми відзначатимемо річницю початку Революції Гідності... Наступний тиждень буде найкращим шансом і датою для того, щоб Європарламент зміг прийняти рішення про надання громадянам України безвізового режиму", - сказав Парубій.

Як повідомляв Укрінформ, сьогодні народні депутати ухвалили Постанову про Звернення Верховної Ради України до Урядів держав-членів Європейського Союзу, Європейського Парламенту та Ради Європейського Союзу щодо запровадження безвізового режиму для громадян України.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-