Нардепи провалили зміни до «закону Савченко» і розійшлися

Нардепи провалили зміни до «закону Савченко» і розійшлися

Укрінформ
Народні депутати не підтримали два законопроекти щодо внесення змін до закону про вдосконалення порядку зарахування судом терміну попереднього ув'язнення у термін покарання - так званого закону Савченко.

Як повідомляє кореспондент Укрінформу, законопроект № 4032 «Про внесення змін до Кримінального кодексу України щодо вдосконалення порядку зарахування судом строку попереднього ув'язнення у строк покарання» підтримали лише 155 нардепів з мінімально необхідних 226-ти. А за проект закону № 4548 «Про внесення змін до Кримінального кодексу України щодо правил зарахування строку попереднього ув'язнення» проголосувало ще менше - лише 143 парламентарії.

Після цього Голова Верховної Ради Андрій Парубій заявив, що обидва законопроекти вважаються відхиленими і відкривається шлях для урядового проекту закону щодо вдосконалення порядку зарахування судом терміну попереднього ув'язнення у термін покарання. Спікер пообіцяв поставити цей документ у порядок денний, щойно це стане можливим, і закрив вечірнє засідання парламенту.

Наступне пленарне засідання ВР розпочнеться завтра о 10 годині.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-