Бойко vs Ляшко: Голова ВР вважає правильним відкриття кримінальної справи

Бойко vs Ляшко: Голова ВР вважає правильним відкриття кримінальної справи

Укрінформ
Голова Верховної Ради Андрій Парубій вважає правильним відкриття кримінальної справи щодо співголови фракції "Опоблоку" Юрія Бойка, який сьогодні застосував силу до керівника "радикалів" Олега Ляшка під час його виступу на погоджувальній раді.

Про це він заявив в ефірі програми "Свобода слова" на ІСТV, повідомляє кореспондент Укрінформу.

"Вважаю, що конфлікт, який виник на погоджувальній раді (між Бойком і Ляшком - ред.) був безпідставний, парламент є майданчиком, де нардепи між собою часто сперечаються... Вважаю, що сьогодні була неприйнятною реакція голови фракції "Опозиційного блоку" Бойка, коли голова фракції у політичній дискусії використовує бійку, тим більше тієї політсили, яка має до того велику схильність. Я це добре пам'ятаю з попереднього парламенту. Вважаю правильним, що відкрита кримінальна справа, таких речей не можна допускати", - сказав Парубій.

Він додав, що не дозволить дестабілізувати парламент і претворити його на боксерський ринг.

"Сьогодні ми маємо працюючий парламент і це найбільше дошкуляє нашим опонентам... Запобіжники тільки одні - високий рівень відповідальності. Впевнений, що більшість народних депутатів мають високий рівень відповідальності. В цей непростий тиждень хочу вас запевнити - ніхто не перетворить парламент у боксерський ринг, парламент буде працювати, ухвалювати закони, буде проводити реформи", - додав Парубій.

Як повідомляв Укрінформ, 14 листопада народний депутат Юрій Бойко вдарив народного депутата Олега Ляшка під час його виступу на погоджувальній раді парламенту. Пізніше у Нацполіції повідомили, що за заявою народних депутатів відкрито кримінальне провадження за статтею, що передбачає відповідальність за погрозу або насильство щодо державного або громадського діяча.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-