Парубій каже, що бійка Бойка з Ляшком - план Кремля

Парубій каже, що бійка Бойка з Ляшком - план Кремля

Укрінформ
Голова Верховної Ради Андрій Парубій переконаний, що бійка між лідерами «Опозиційного блоку» Юрієм Бойком та Радикальної партії Олегом Ляшком є одним із пунктів плану Кремля щодо дестабілізації ситуації в Україні.

Про це він заявив у понеділок під час Погоджувальної ради, повідомляє кореспондент Укрінформу.

«І це (бійка - Ред.), я переконаний, є замовленням іззовні для того, щоб послабити нашу державу. Із звичайної робочої наради представники тієї ж політичної партії, які завели Україну в кризу, намагаються зробити майданчик для дестабілізації», - сказав Парубій.

Він нагадав, що минулого тижня СБУ проінформувала про наявність плану дестабілізації політичної ситуації в нашій державі, підготованого у Москві.   

«Не зумівши здолати наших воїнів на передовій, не змігши протистояти нашій українській армії, план Путіна полягає в тому, щоб дестабілізувати ситуацію тут, усередині українського парламенту і українській державі», - підкреслив Голова ВР.

Спікер парламенту пообіцяв зробити все можливе, аби не допустити реалізації такого плану в стінах Верховної Ради.

«Хочу повідомити їм (учасникам бійки - Ред.) і всім іншим, хто за вказівкою Кремля намагається тут, у нас в українському парламенті, дестабілізувати ситуацію, я, як голова парламенту, цього не дозволю - не буде ніякої дестабілізації, не буде ніякого "Шатуна" у нас в українському парламенті», - наголосив Парубій.

Як повідомляв Укрінформ раніше, на Погоджувальній раді зчинилася бійка між лідерами фракції «Опозиційний блок» Юрієм Бойком та лідером Радикальної партії Олегом Ляшко. Ініціатором бійки став Бойко, після того, як Ляшко звинуватив його «в поїздках до Москви за інструкціями». Після бійки лідер «Опозиційного блоку» залишив засідання Погоджувальної ради.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-