Марушевська скаржиться на утиски від керівництва: Насіров видав наказ

Марушевська скаржиться на утиски від керівництва: Насіров видав наказ

Документ
Укрінформ
Голова Державної фіскальної служби України Роман Насіров видав наказ, яким попередив керівника Одеської митниці Юлію Марушевську про неповну службову відповідність.

Про це Марушевська написала на своїй сторінці у Facebook, оприлюднивши текст документа.

"Отримала наказ Насірова, який попереджає про мою “неповну службову відповідність”. Причина - це робота гарячої лінії ХЕЛП Одеської митниці. Протягом семи місяців ця лінія опрацювала понад 1300 звернень громадян. Це прямий зв’язок з бізнесом: повідомлення про корупцію, перевищення митниками повноважень, затримку вантажів, ідеї щодо спрощення процедур. Люди моментально отримують допомогу та консультації щодо митних питань", - зазначила Марушевська.

Керівник Одеської митниці ДФСУ висловила вдячність міжнародному фонду "Відродження" за підтримку проекту і констатувала, що "робота гарячої лінії отримала схвальні відгуки під час візитів спеціалістів МВФ та Прикордонно-митної служби США (CBP)".

Як повідомлялося, Марушевська звернулася до Голови уряду України напередодні засідання 8 листопада з проханням ухвалити постанову щодо запуску Відкритого митного простору на базі Одеської митниці ДФСУ.

На думку Марушевської, запуск Відкритого митного простору - "суттєвий реальний крок у напрямку повноцінного очищення митниці від корупції, бо серед іншого передбачає збільшення зарплати митникам і забезпечення нормального фінансування".

Відомо, що Марушевська після заяви Міхеїла Саакашвілі про рішення піти у відставку з посади голови ОДА також не виключила рішучих кроків зі своєї сторони, в тому числі звільнення з посади.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-