Порошенко певен, що спецконфіскація вирішить квартирне питання військових

Порошенко певен, що спецконфіскація вирішить квартирне питання військових

Укрінформ
Одним із способів вирішення житлових проблем захисників Батьківщини є ухвалення Верховною Радою закону про спецконфіскацію.

Про це заявив Президент України Петро Порошенко під час вручення сертифікатів на житло особовому складу Національної гвардії, повідомляє кореспондент Укрінформу.

“Я, звичайно, вважаю, що можна ще покращити ситуацію, і ми разом із міністерством, з урядом зараз шукаємо шляхи, аби прискорити вирішення житлових проблем захисників Вітчизни. Одним із способів вирішення цієї проблеми є прийняття Верховною Радою закону про спецконфіскацію. Я думаю, що в цьому є велика історична справедливість. Коли за кошти, вкрадені злочинцями з кишень народу і бюджету держави, буде, в тому числі, укріплено обороноздатність держави і побудовані квартири для військовослужбовців і національних гвардійців”, - сказав Порошенко.

Президент також висловив вдячність особовому складу Національної гвардії за вірність присязі, зразкове виконання військового та громадянського обов’язку, вірність українському народові, жертовність, відвагу і професіоналізм.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-