Прем’єр назвав дату міністерських звітів про роботу

Прем’єр назвав дату міністерських звітів про роботу

Укрінформ
Уряд продовжить боротьбу з корупцією в Україні, але обов'язково діятиме спільно з новоствореними антикорупційними органами та громадськими організаціями й експертами у цій сфері.

Про це Прем’єр-міністр України Володимир Гройсман сказав на засіданні уряду в середу, повідомляє кореспондент Укрінформу.

«Я завжди тримався думки, що прозорість та відкритість, зрозумілі процедури будуть знижувати будь-які ризики корупційних проявів, тому наше з вами завдання - змінювати систему, а завдання антикорупційних органів - ловити хабарників та корупціонерів», - сказав Гройсман.

Він закликав міністрів затвердити план, який дозволить зробити боротьбу з корупцією ефективнішою. "9 грудня кожний міністр прозвітує про свою роботу. Хочу підкреслити: дуже важливо, щоб ця робота велася спільно з громадськістю, з Реанімаційним пакетом реформ, Transparency International та іншими громадськими організаціями та експертами", - додав Глава уряду.

"Це безпрецедентний випадок, коли громадський сектор спільно з урядом напрацьовує спільний план дій щодо нашої антикорупційної політики, але головне - його виконувати", -зазначив Гройсман.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-