Парубій вважає, що спецконфіскація таки отримає підтримку нардепів

Парубій вважає, що спецконфіскація таки отримає підтримку нардепів

Укрінформ
Голова Верховної Ради Андрій Парубій вважає, що наразі у парламенті є належна підтримка законопроекту щодо цивільноі спецконфіскації, внесеного Кабінетом Міністрів.

Про це він заявив в ефірі програми "Свобода слова" на телеканалі ICTV, повідомляє кореспондент Укрінформу.

"У нас є дискусія щодо формулювання того законопроекту, але мені видається, що той останній проект, який був внесений у вересні, вже має підтримку в залі, тому що коли ми його ставили на включення у порядок денний сесії, я бачив підтримку від БПП, Народного фронту, Самопомочі й Радикальної партії", - сказав спікер.

У свою чергу, народний депутат від фракції "Народний фронт" Леонід Ємець, який до того ж входить до складу міжфракційного депутатського об'єднання "Єврооптимісти" запевнив, що серед них також є підтримка законопроекту щодо спецконфіскації.

"Можу підтвердити, що дійсно у нас тривало обговорення всіх законопроектів, які були щодо спецконфіскації, і цей останній, який було внесено до Верховної Ради, має підтримку", - зауважив Ємець.

Як раніше повідомляло агентство, у разі ухвалення закону про спецконфіскацію, що дозволить повернути у бюджет 1,5 млрд доларів, заарештовані на рахунках екс-посадовців, ці кошти можуть бути спрямовані на розвиток економіки, соцстандарти, підтримку оборони та безпеки.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-