Рада розгляне екологічні, промислові та гуманітарні законопроекти

Рада розгляне екологічні, промислові та гуманітарні законопроекти

Укрінформ
Протягом нинішнього пленарного тижня парламент розгляне законопроекти в трьох тематичних блоках - екології, промисловості й підприємництва та культури й науки.

Про це під час Погоджувальної ради заявив Голова Верховної Ради Андрій Парубій, повідомляє кореспондент Укрінформу.

"У нас цього тижня будуть тематичні блоки. Перший блок - це блок по екології, другий блок - це промислова політика і підприємництво, а також у четвер культура, наука й освіта - блок гуманітарної політики", - сказав він.

Також ВР може розглядатися питання про внесення змін до Держбюджету-2016 щодо збільшення фінансування сфери нацбезпеки й оборони.

Крім того, за словами Парубія, у четвер, 6 жовтня до сесійної зали можуть винести питання про внесення змін до бюджету на 2016 рік.

"Можливо, у четвер за пропозицією уряду ми розглядатимемо зміни до бюджету цього року, це може бути окреме питання... Стосуватиметься це забезпечення армії, поліції, СБУ", - розповів Голова ВР.

Водночас Голова ВР закликав голів парламентських комітетів і профільних міністрів узгодити всі питання щодо законопроектів, які планують винести на розгляд народних депутатів цього тижня.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-