Бойовики продовжують обстріл навіть на ділянках для відведення – Муженко

Бойовики продовжують обстріл навіть на ділянках для відведення – Муженко

Укрінформ
Російсько-терористичні війська не припиняють обстріли та провокації навіть на ділянках, визначених для відведення військ під час зустрічі Тристоронньої групи у Мінську 21 вересня.

Про це заявив у Києві начальник Генерального штабу - Головнокомандувач Збройних Сил України генерал армії України Віктор Муженко під час зустрічі з першим заступником голови Спеціальної моніторингової місії (СММ) ОБСЄ в Україні Александром Хугом, повідомляє управління зв’язків з громадськістю ЗСУ.

"Ми високо цінуємо зусилля, які ОБСЄ докладає для врегулювання конфлікту на сході України. Разом з цим, відведення військ та важкого озброєння від лінії розмежування є можливим лише за умови сталого припинення вогню. Українські війська суворо дотримуються режиму припинення вогню, натомість з боку противника, навіть на визначених для відведення військ ділянках, не припиняються обстріли та провокації", - зауважив під час зустрічі Муженко.

Як зазначається, сторони обговорили шляхи імплементації домовленостей щодо розведення сторін та відведення важкого озброєння, про що домовилися учасники Тристоронньої контактної групи під час зустрічі у Мінську 21 вересня.

Як повідомляв Укрінформ, 21 вересня в Мінську було підписано рамкове рішення Тристоронньої контактної групи про розведення сил і засобів на трьох ділянках, розташованих на лінії зіткнення - це Станиця Луганська, а також Золоте і Петровське у Донецькій області. Розведення здійсюватиметься у разі виконання зазначених у документі умов: повного припинення вогню упродовж 7 діб для кожної з конкретних ділянок розведення, а також за умови постійного моніторингу процесу розведення з боку місії ОБСЄ.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-