Медична реформа: Гройсман каже, що думки збіглися на 99%

Медична реформа: Гройсман каже, що думки збіглися на 99%

Укрінформ
Урядовці, народні депутати та медичні фахівці мають спільне бачення щодо шляхів реформування охорони здоров'я, тож ця реформа буде успішною.

Про це під час зустрічі з представниками регіональних ЗМІ заявив Прем'єр-міністр України Володимир Гройсман, повідомляє кореспондент Укрінформу.

"Перед новою командою Міністерства охорони здоров'я стоїть завдання формування підходів до реформування системи охорони здоров'я. На минулому тижні ми провели чергове засідання з депутатами парламенту, запросили з регіонів фахівців, де обговорили підходи до зміни  самої системи охорони здоров'я. Я можу сказати, що на 99% у всіх збіглися думки. Це свідчить про те, що реформа буде успішною", - сказав Гройсман.

Він зазначив, що система охорони здоров'я в Україні важко хвора, і вилікувати її можливо достатньо кардинальними діями, "але це наш обов'язок".

"На превеликий жаль, є один надзвичайно несправедливий показник, ви всі це  знаєте, - українці йдуть із життя занадто рано. Це найголовніше проблема, на яку ми маємо дати відповідь. А відповідь полягає у вчасному виявленні хвороб і якісному лікуванні, в  тому числі й медикаментозному забезпеченні", - наголосив Прем'єр-міністр.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-