Турчинов розповів про рекордні показники Укроборонпрому

Турчинов розповів про рекордні показники Укроборонпрому

Укрінформ
За два останні роки обсяг виробництва концерну "Укроборонпром" збільшився втричі, що є рекордним показником.

Про це секретар РНБО України Олександр Турчинов заявив у понеділок під час святкування на Київському бронетанковому заводі 5-річчя Державного концерну «Укроборонпром», повідомляє кореспондент Укрінформу.

"Укроборонпром пішов шляхом інноваційного розвитку. Ставка робиться в першу чергу на залучення молодих, перспективних, талановитих. Створюються нові робочі місця. За два останні роки обсяг виробництва збільшився втричі. Це рекордна цифра" - сказав Турчинов.

Водночас міністр оборони Степан Полторак зазначив, що завдяки злагодженій роботі оборонних підприємств концерну "сьогодні ми рахуємо техніку, яка надходить до Збройних сил, вже не на одиниці, а на тисячі, і якість техніки набагато краща ніж вона була до цього, яка була на озброєнні ще за радянських часів".

Читайте також: Турчинов назвав відродження оборонпрому запорукою виживання

За словами гендиректора ДК "Укроборонпром" Романа Романова, силами людей, які працюють на заводах концерну, за два останні роки було передано близько 8200 нової і модернізованої техніки та відремонтовано 4700 одиниць техніки.

На ДП "Київський бронетанковий завод" вищому керівництву держави були продемонстровані аеродинамічно подібна літаюча модель багатофункціонального безпілотного авіаційного комплексу «Горлиця» та зразок безпілотного тактичного багатоцільового транспортного засобу «Фантом», а також новий 60-мм міномет, розроблений за стандартами НАТО, авіаційні ракети Р-27, снайперська зброя та інша сучасна техніка.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-