Деканоідзе про трагедію у Кривому Озері: Ніхто не прикриватиме своїх

Деканоідзе про трагедію у Кривому Озері: Ніхто не прикриватиме своїх

Укрінформ
Глава Національної поліції України Хатія Деканоідзе обіцяє виявити і покарати всіх поліцейських, які забули, що таке честь.

Про це вона написала в четвер на своїй сторінці у Facebook.

«З ранку я знаходжуся в Кривому Озері, де відучора працює група з апарату НПУ (заступник глави, ОБ і кримінальний розшук)... Звертаюся до тих співробітників Національної поліції України, які забули, що таке честь. Ми вас виявимо, а коли виявимо, покараємо вас і ваших керівників", - написала вона.

Деканоідзе висловила співчуття рідним і близьким чоловіка, який став жертвою злочинних дій співробітників відділення поліції у Кривому Озері. Вона також пообіцяла зустрітися з його рідними, щоб зробити це особисто.

«Я даю слово, що закінчити слідство і покарати винних - єдина позиція НПУ, ГПУ і МВС, ніхто не прикриватиме своїх. Розраховуємо, що суд ухвалить відповідне рішення", - відзначила вона.

У той же час, глава Нацполіції України повідомила, що відділення поліції у Кривому Озері розформовано, наказ підписано. Керівником відділення буде патрульний поліцейський, командир роти з Миколаєва - Олександр Горпинич.

Деканоідзе також заявила про неприпустимість спроб розгромити відділення поліції у Кривому Озері, які робилися в середу. Вона відзначила, що прикомандировані сили Миколаєва, Херсона, Одеси контролюватимуть громадський порядок і будівлю поліції. «У нас є закон, і винніх покарають відповідно до закону», - написала вона.

Деканоідзе анонсувала також, що сьогодні буде змінено керівний склад поліції Миколаївської області.

«Позавчора стояли перед мамою загиблого поліцейського у Тернопільській області, а сьогодні змушені з соромом дивитися в очі жителям Кривого Озера", - резюмувала вона і додала, що про результати виконаної роботи в Миколаївській області інформуватиме громадськість.

Як повідомлялося, в Кривому Озері Миколаївської області в ніч на середу молодий чоловік загинув при затриманні поліцейськими у власному дворі. За інформацією місцевих ЗМІ, чоловіка почали бити 6 поліцейських прямо на очах у дружини, матері і двох дітей і забили до смерті.

Всіх шестеро поліцейських було затримано. Але кілька сотень місцевих жителів трохи не вчинили над ними самосуд.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-