Петро та Марина Порошенки вшанували пам'ять героїв Небесної Сотні

Петро та Марина Порошенки вшанували пам'ять героїв Небесної Сотні

Фото
Укрінформ
У День 25 річниці Незалежності України Президент Петро Порошенко разом із дружиною Мариною та дітьми вшанували пам'ять героїв Небесної Сотні.

Про це повідомляє  прес-служба Президента Глави держави. 

Президент та його дружина встановили лампадки до пам'ятного Хреста на місці загибелі ста відважних українців, які віддали життя, відстоюючи демократію та європейське майбутнє рідної країни.

Учасники церемонії вшанували пам'ять героїв хвилиною мовчання. У церемонії також узяли участь Голова Верховної Ради Андрій Парубій, секретар Ради національної безпеки і оборони Олександр Турчинов, голова Київської міської державної адміністрації Віталій Кличко.

Окрім того, Президент разом з дружиною Мариною вшанували пам'ять видатного українського поета Тараса Шевченка.

Під супровід композиції «Реве та стогне Дніпр широкий» президентське подружжя, Голова Верховної Ради Андрій Парубій, Секретар Ради національної безпеки і оборони Олександр Турчинов, Голова Київської міської державної адміністрації Віталій Кличко представники громадськості, духовенство, військовослужбовці поклали квіти до підніжжя пам’ятника Кобзареві.

Учасники церемонії також вшанували пам'ять Голови Центральної Ради УНР (1917–1918) Михайла Грушевського. Петро Порошенко та пані Марина встановили до пам'ятника кошик квітів зі стрічкою національних кольорів з написом: «Видатному державному діячеві від Українського народу».

Під час церемонії була виконана композиція «Молитва за Україну».

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-