У поліції не знають про зниклих однополчан Євгена Панова

У поліції не знають про зниклих однополчан Євгена Панова

Укрінформ
Національна поліція наразі не має інформації щодо зниклих однополчан Євгена Панова, якого в окупованому Криму затримало ФСБ Росії.

Про це Укрінформу повідомив заступник департаменту комунікації Національної поліції України Микола Гулевич.

"Поки інформація щодо викрадення є, але стосовно Євгена Панова. Ведеться кримінальне провадження саме за фактом викрадення Євгена Панова. Щодо інших осіб, які могли з ним зникнути, як пишуть деякі ЗМІ, поки що такої інформації офіційно у нас немає", - сказав Гулевич.

Раніше ЗМІ з посиланням на колегу Панова Ігоря Матюхіна повідомили, що разом з ним зникли і двоє його однополчан, з якими Панов брав участь в антитерористичній операції у складі 37-го батальйону.

Як повідомлялося, слідчі Нацполіції відкрили кримінальне провадження за фактом викрадення українця Євгена Панова, затриманого ФСБ Росії в окупованому Криму. Провадження було відкрито за зверненням рідних Євгена, яке надійшло до поліції 10 серпня. Розслідування здійснюють слідчі Енергодарівського відділення поліції Запорізької області.

ФСБ Росії 10 серпня заявила про ліквідацію української терористичної організації, одним із організаторів якої нібито був житель Енергодара Євген Панов. Рідний брат Панова Ігор Котелянець заявив, що Євгена викрали у Запорізькій області і вивезли до Криму, оскільки його брат, учасник АТО і волонтер, сам на окупований півострів не поїхав би.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-