Чубаров чекає на законопроект про статус кримськотатарського народу цьогоріч

Чубаров чекає на законопроект про статус кримськотатарського народу цьогоріч

Укрінформ
Рефат Чубаров сподівається, що законопроект про статус кримськотатарського народу як корінного і відповідні зміни до Конституції будуть розглянуті Верховною Радою  цього року.

Про це народний депутат України, голова Меджлісу кримськотатарського народу сказав під час круглого столу в Укрінформі, присвяченого корінним народам України.

"Ми намагатимемося робити все для того, щоб законопроект був розглянутий до кінця цього року. І не лише законопроект, а й ті зміни, які мають бути внесені до Конституції України. Принаймні, деякі кроки для цього ми зробили", - сказав Чубаров, відповідаючи на запитання кореспондента Укрінформу.

Він уточнив: щодо законопроекту, там дійсно є складнощі, пов'язані з ситуацією, в якій Україна опинилася у зв'язку з тимчасовою окупацією Криму.

"І тут треба нам вирішувати деякі питання кардинально, особливо ті, що стосуються взаємодії представницьких органів кримськотатарського народу з місцевою владою. Але ми працюємо над цим законопроектом. І будемо намагатися, щоб він усе-таки був розглянутий", - підкреслив Чубаров.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-