Адвокат Постного назвав нову заставу непосильною

Адвокат Постного назвав нову заставу непосильною

Укрінформ
Адвокат Валерія Постного Олег Іщенко вважає визначену Апеляційним судом Києва суму застави у 250 млн грн неймовірно високою.

Про це він заявив у розмові з журналістами після судового засідання у середу, повідомляє кореспондент Укрінформу.

"Така застава є неймовірно високою, вона знищує можливість альтернативи", - сказав адвокат.

За його словами, у нього немає даних, хто б міг за Постного внести таку заставу.

Відповідаючи на запитання щодо наміру прокурорів Спеціалізованої антикорупційної прокуратури подати невдовзі клопотання про подовження терміну тримання під вартою його підзахисного, Іщенко заявив, що у такому разі, безумовно, подаватиметься апеляція.

Нині ж, за словами захисника, Постного знову повезуть у лікарню.

Як повідомляв Укрінформ, Апеляційний суд Києва ухвалив 3 серпня рішення частково задовольнити клопотання САП і збільшити розмір застави для фігуранта "газової справи" Валерія Постного з 1,5 млн грн до 250 млн грн. Прокурори ж просили суд збільшити розмір застави до 1,6 млрд грн.

Постний проходить у так званій газовій справі, яку пов`язують з народним депутатом Олександром Онищенком. Народного депутата обвинувачують в організації схеми розкрадання коштів під час видобутку та продажу природного газу в рамках договорів про спільну діяльність з ПАТ "Укргазвидобування", в результаті якої державі було завдано збитків на суму близько 3 млрд грн.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-