Ставицький розповів, де переховуються міністри часів Януковича

Ставицький розповів, де переховуються міністри часів Януковича

Укрінформ
Колишній міністр енергетики й вугільної промисловості Едуард Ставицький, який проживає в Ізраїлі під іменем Натан Розенберг, каже, що мало з ким спілкується із чиновників часів Віктора Януковича.

Однак у інтерв'ю "Українській правді" він сказав, що екс-міністр освіти Дмитро Табачник живе в Тель-Авіві (Ізраїль), екс-міністр фінансів Юрій Колобов – в Іспанії, екс-міністр екології й природних ресурсів Микола Злочевський також перебуває в Європі, а екс-міністр аграрної політики й продовольства Микола Присяжнюк – у Росії.

"Я спілкуюся з одиницями… Микола Злочевський. Микола Присяжнюк. Юра Колобов", – сказав Ставицький у відповідь на запитання, із ким Віктор Янукович підтримує зв'язок із колишніх членів команди.

На запитання, де живе Злочевський, екс-міністр енергетики спершу сказав :"Я не знаю, не запитував. По смсках із ним спілкуюся".

"Ми не даємо один одному домашні адреси. Не тому, що не довіряємо, а щоб не думати про людину погано на випадок чогось. У нас мовчазна етика, і ніхто не задає дурних питань", – пояснив він.

На зауваження, що Злочевського нещодавно помітили на одному з енергетичних форумів, а сам Ставицький погодився на інтерв'ю, хоча обидва перебувають у розшуку, екс-глава Міненерго сказав: "Піднакипіло".

"Злочевський сам собі суддя. Я знаю, що зараз він займається питаннями видобутку вуглеводнів", – сказав Ставицький.

Коли журналісти не повірили тому, що він не знає, де переховуються його колишні колеги, Ставицький сказав: "Злочевський живе в Європі. Колобов в Іспанії. Микола Присяжнюк, екс-міністр аграрної політики, наскільки мені відомо, перебуває в Росії. Дмитро Табачник живе в Тель-Авіві".

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-