Безсмертний бачив, як Гризлов

Безсмертний бачив, як Гризлов "накачував" бойовиків у Мінську

Укрінформ
Повноважний представник Росії в Контактній групі з врегулювання ситуації на Донбасі Борис Гризлов інструктував представників так званих "ДНР" та "ЛНР", як вести перемовини з українцями у Мінську.

Про це заявив у вівторок посол України в Республіці Білорусь в 2010-2011 роках, колишній член Тристоронньої контактної групи з врегулювання конфлікту на Сході України Роман Безсмертний на брифінгу в Києві, повідомляє кореспондент Укрінформу.

"Був такий випадок: літаки були переставлені і ми запізнювалися на засідання підгрупи. І от ми вриваємося у приміщення, де пан Гризлов, про якого говорили, що він зірве з місця ситуацію, інструктує представників з Луганська і Донецька, що треба українцям говорити. Уявіть собі: делегація вривається, а тут іде накачка", - сказав Безсмертний.

Тож, на його переконання, бойовики у Мінському процесі не мають жодної ваги. "Тому місце їхнє - 0,0%", - вважає Безсмертний.

За його словами, якщо говорити про міжлюдські стосунки, "то скоріше у Донецьку і Луганську трапиться Майдан, який усе там змете до біса, ніж росіяни у переговорному процесі відкриють кватирку, тому що до неї влетить протяг, який розірве усе на шматки".

Фото: Дмитрий Духанин / Коммерсантъ

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-