Держдеп розповів, яку позицію Керрі займає в Москві щодо України

Держдеп розповів, яку позицію Керрі займає в Москві щодо України

Укрінформ
Позиція державного секретаря США Джона Керрі щодо України під час переговорів у Москві залишається послідовною й не передбачає змін у поглядах американської сторони, висловлених раніше з цього питання.

Це зазначила в п'ятницю під час брифінгу у Вашингтоні директор прес-офісу Державного департаменту США Елізабет Трюдо, передає власний кореспондент Укрінформу.

"Держсекретар Керрі дійсно обговорював (з російським керівництвом - ред.) українське питання. Наша позиція по Україні залишається незмінною", - підкреслила представник зовнішньополітичного відомства США.

На прохання Укрінформу деталізувати переговорні позиції Керрі в Москві, Трюдо підкреслила, що американська сторона засуджує російську агресію, яка продовжує бути дестабілізуючим фактором ситуації в Україні. Крім того, зазначила вона, США наполягають на незмінному твердженні, що Крим - це Україна.

Водночас представник Держдепу наголосила на важливості продовжувати реалізацію структурних реформ в Україні, "які залишаються вкрай важливими для українського народу".

Трюдо також зауважила, що держсекретар США Джон Керрі на момент брифінгу продовжує свої зустрічі в Москві, про результати яких буде повідомлено пізніше.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-