Ляшко пішов з наради у спікера  - обіцяє далі блокувати ВР

Ляшко пішов з наради у спікера - обіцяє далі блокувати ВР

Укрінформ
Лідер Радикальної партії Олег Ляшко повідомив, що залишив нараду у Голови Верховної Ради, на якій мали знайти шляхи розв'язання нинішньої ситуації з блокуванням трибуни і президії парламенту.

Про це він сказав журналістам біля стін ВР, повідомляє кореспондент Укрінформу.

«Ми змушені були залишити сьогодні цю нараду, зважаючи на абсолютно неприпустимий тон і поведінку представників фракції Блоку Петра Порошенка», - сказав Ляшко.

За його словами, Радикальна партія прийняла відповідне рішення після того, як лідер фракції БПП нібито попросив їх «забути про слово «офшори».

Крім того, він поінформував, що з наради у спікера пішов і представник «Батьківщини» Іван Крулько, а лідер фракції Юлія Тимошенко навіть не приходила.

Водночас Ляшко пообіцяв і надалі блокувати трибуну і президію парламенту.

«Фракція Радикальної партії продовжить завтра блокувати парламентську трибуну і президію», - підкреслив Ляшко.

Як повідомляв Укрінформ, сьогодні парламент не зміг розпочати роботу у зв'язку з блокуванням трибуни президії народними депутатами від фракцій «Батьківщини», Радикальної партії та деякими позафракційними парламентаріями, які вимагають створення ТСК з розслідування можливої причетності вищих посадових осіб держави до офшорного скандалу та щодо зменшення ціни на газ і тарифів на житлово-комунальні послуги.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-