Депутати з коаліції не підтверджують зустріч у Президента

Депутати з коаліції не підтверджують зустріч у Президента

Укрінформ
У фракціях парламентської коаліції наразі не можуть підтвердити інформацію про факт зустрічі з Президентом, яка була анонсована лідером «Радикальної партії» Олегом Ляшком на 14-ту годину.

Як повідомляє кореспондент Укрінформу, з-під стін будівлі Адміністрації глави держави, наразі відсутні будь-які відомості про такі зустрічі. Зокрема, не змогли підтвердити інформацію про захід заступник керівника фракції БПП Олексій Гончаренко та представник Президента у ВР, народний депутат від фракції БПП Артур Герасимов, вийшовши з АПУ, зазначили, що приходили сюди з іншою метою, а про зустріч з Президентом нічого не знають.

Народний депутат з іншої фракції коаліції - «Народного фронту» Леонід Ємець в телефонному коментарі Укрінформу також зауважив, що його на зустріч з главою держави ніхто не запрошував, а про сам факт її проведення він дізнався зі ЗМІ з посиланням на слова Ляшка.

У прес-службах фракцій коаліції та Президента також не змогли підтвердити, чи дійсно планувалася і відбулася ця зустріч.

Пізніше у коментарі кореспондентові Укрінформу лідер «радикалів» Олег Ляшко уточнив, що насправді в АПУ відбулася зустріч не представників фракцій коаліції, як він говорив раніше, а засідання так званої «стратегічної сімки».

«За моєю інформацією це була зустріч так званої «стратегічної сімки», - додав Ляшко.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-