Суд відпустив

Суд відпустив "Батю" на поруки народних депутатів

Укрінформ
Апеляційний суд Києва змінив запобіжний захід бійцю "Айдара" Валентину Лихоліту (позивний "Батя") з утримання під вартою на взяття на поруки народних депутатів.

Відповідне рішення під час засідання в суботу оголосив суддя, повідомляє телеканал «112 Україна».

Засідання суду проходило в режимі відеоконференції із зали Печерського районного суду Києва, де був присутній генпрокурор України Юрій Луценко. Він сидів поруч з Лихолітом.

Як відомо, після громадських протестних заворушень Луценко особисто прибув до приміщення суду для підтримки Лихоліта, якого активісти не дозволили силовикам вивести із зали Печерського суду після обрання йому вчора запобіжного заходу у вигляді утримання під вартою до 28 серпня.

Крім того, представники добровольчих батальйонів і народні депутати заблокували Печерський райсуд Києва іззовні. Біля будівлі суду перебували близько 50 представників добровольчих батальйонів (як в камуфляжній формі, так і в цивільному одязі) з написами "Азов", "Айдар", "Донбас". Виїзд з боку центрального входу до Печерського райсуду був заблокований чорним позашляховиком з наклейкою "Донбас".

Нагадаємо, Валентина Лихоліта і Ігоря Радченка підозрюють в організації банди і розбійних нападах.

Фото: Facebook Лариси Сарган

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-