Луценко обговорив справу

Луценко обговорив справу "Баті" з Президентом

Укрінформ
Генеральний прокурор України Юрій Луценко заявив, що сьогодні обговорював з Президентом України Петром Порошенком справу бійця батальйону "Айдар" Валентина Лихоліта.

Про це він сказав у суботу під час спілкування з Лихолітом у приміщенні Печерського райсуду Києва, повідомляє телеканал "112 Україна"

"Я в аеропорту зустрівся в залі очікувань з Президентом. Я не можу використовувати це в суді як аргумент, але він також допитав, що я збираюся робити, якою є наша позиція. І Верховний головнокомандувач, як би це офіційно не звучало, також переживає за окремо взятого бійця. Я йому доповів, що при запобіжному заході треба враховувати гідність бійця, він відповів, що це правильна позиція", - сказав він.

Луценко зазначив, що при обранні запобіжного заходу до будь-якого учасника АТО треба враховувати таке поняття, як гідність бійця.

"Це ключове питання. Тому що я не вірю, що такий, як ти, кудись втече", - звернувся генпрокурор до Лихоліта.

Як повідомляв Укрінформ, представники добровольчих батальйонів та народні депутати продовжують блокувати Печерський райсуд Києва, щоб не дозволити вивезти Лихоліта, якому напередодні обрали запобіжний захід у вигляді утримання під вартою до 28 серпня.

Лихоліта та Ігоря Радченка підозрюють в організації банди та розбійних нападах. 

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-