Яценюк: Нова адміністрація США підтримуватиме Україну, як і нинішня

Яценюк: Нова адміністрація США підтримуватиме Україну, як і нинішня

Укрінформ
Лідер «Народного Фронту» Арсеній Яценюк переконаний, що нова адміністрація США підтримуватиме Україну так само, як і нинішня.

Про це він сказав, відповідаючи на запитання в інтерв’ю «Голосу Америки», передає прес-служба політсили.

«Я знаю, що таке перебувати на «електричному стільці» Прем’єр-міністра України. І я буду підтримувати всі кроки нового Прем’єр-міністра і Уряду України, які спрямовані на продовження реформування України… Я вірю в мудрість американського народу. Переконаний, що нова американська адміністрація буде так само підтримувати Україну, як і підтримує адміністрація Президента Обами», - наголосив політик, відповідаючи на запитання стосовно можливого розвитку відносин між Україною та Сполучними Штатами після президентських виборів у США.

Він підкреслив, що його фракція «завжди демонструвала підтримку реформам, єдність і найкращу дисципліну серед всіх інших фракцій у парламенті».

«Без підтримки фракції «Народний фронт» неможливо прийняти законодавство, якого потребує Україна. Тому новий Уряд потребує політичної підтримки. І персонально Прем’єр-міністр, і новий склад Уряду буде отримувати цю підтримку, якщо вони будуть далі проводити реформи. А вони чітко заявили, що готові і будуть проводити необхідні реформи для країни», - додав лідер «Народного Фронту».

Як раніше повідомляло агентство, Яценюк переконаний, що Brexit не зашкодить підтримці України.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-