Луценко побоюється, що Онищенко на волі знищить речові докази

Луценко побоюється, що Онищенко на волі знищить речові докази

Укрінформ
Генеральний прокурор України Юрій Луценко вважає, що для народного депутата України Олександра Онищенка треба обрати запобіжний захід у вигляді  тримання під вартою, оскільки на волі він зможе знищити низку речових доказів.

Таку думку він висловив на засіданні регламентного комітету ВР, на якому розглядається подання щодо затримання Онищенка.

«Йдеться про те, що Онищенко власноруч або використовуючи вплив на інших осіб може знищити або спотворити не виявлені на цей час речові докази у кримінальному провадженні, у тому числі й документи щодо діяльності підконтрольних йому підприємств», - сказав Луценко.

За словами генпрокурора, на цей момент слідство вважає, що такі документи можуть існувати як за кордоном, там і в  Україні.

«Онищенко незаконними способами, через залякування може впливати на свідків. Всі ми достатньо досвічені люди, щоб зрозуміти статус народного депутата при відвідуванні простих людей, в тому числі й держслужбовців», - сказав Луценко.

На переконання керівника ГПУ, свідки будуть активніше давати покази, якщо народний депутат перебуватиме у тимчасовій ізоляції.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-