Балога побив гендиректора своєї телекомпанії - Москаль

Балога побив гендиректора своєї телекомпанії - Москаль

Укрінформ
Народний депутат Віктор Балога побив директора мукачівської телерадіокомпанії "М-студіо". Журналісти звернулись в поліцію.

Про це повідомляється на офіційному сайті голови Закарпатської облдержадміністрації Геннадія Москаля.

"Розлючений тим, що телерадіокомпанія дає в ефір не тільки його персонально разом із сином-мером, Балога в присутності журналістів (у тому числі, жінок) накинувся з матюками на гендиректора, погрожував задавити його як жабу, вирвати поганий язик, печінку й скормити свиням. А потім накинувся на нього з кулаками, репетуючи при цьому: «Будеш показувати мене й Андрія, або заб’ю тебе, як посліднього пса!», - заявив Москаль.

Журналісти телекомпанії звернулись в поліцію. Це підтверджують в обласному ГУ НП.

"До поліції звернулася головний редактор мукачівського телеканалу і повідомила, що до них на студію прийшов народний депутат України й почав погрожувати журналістам каналу фізичною розправою. Як з'ясували на місці правоохоронці, нардепа не задовольняла інформація, яка подавалася на цьому телеканалі", - зазначили в прес-службі закарпатської поліції.

Відомості за даним фактом було внесено до ЄРДР з попередньою правовою кваліфікацією ч.1 ст. 296 Кримінального кодексу України (Хуліганство, тобто грубе порушення громадського порядку з мотивів явної неповаги до суспільства, що супроводжується особливою зухвалістю чи винятковим цинізмом).

Що ж до гендиректора "М-студіо" Володимира Шубця, то він, за твердженням Москаля, "письмово описав поліції обставини нападу, однак зі страху відмовився пройти освідчення у експерта щодо завданих побоїв (у нього на обличчі й шиї залишилися сліди від нардепівських пальців)".

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-