Москаль вважає, що ниточки від

Москаль вважає, що ниточки від "чорної каси" ПР тягнуться до Ющенка

Укрінформ
Голова Закарпатської облдержадміністрації Геннадій Москаль заявив, що розслідуванням щодо екс-президента Віктора Ющенка, зокрема історією з "Лікарнею майбутнього", має зайнятися Національне антикорупційне бюро.

На думку закарпатського губернатора, таке розслідування знайде зв'зок між екс-президентом і «чорною касою» Партії регіонів. Про це Москаль заявив на своєму сайті.

«Що ми шукаємо в «чорній касі» Партії регіонів на два мільярди доларів, якщо майже один мільярд забрали за здачу влади Януковичу колишній президент України Ющенко та його глави адміністрацій Балога і Ульянченко?  Це ж усім добре відомо.

І чому всі забули про аферу всеукраїнського масштабу з «Лікарнею майбутнього»? Невже важко підняти матеріали, коли Віктор Ющенко та його дружина Катерина створили фонд «Україна 3000» і в прямих ефірах влаштовували телемарафони, збираючи кошти для будівництва дитячої «Лікарні майбутнього»? У фонд добровільно-примусово платили всі олігархи – по 10, 50, 100 мільйонів гривень. А прості громадяни, що наївно повірили в цю аферу, вносили добровільні пожертви хто скільки міг. У результаті гроші з фонду вкрали, ніякої лікарні ніхто не збирався будувати і не збудував. Це відверта корупція і зловживання владою з метою особистого збагачення, за які так ніхто й не притягнутий до відповідальності» - наголосив Москаль.

Він також зазначив, що ще за президентства Януковича особисто направляв усі матеріали з цього приводу в Генеральну прокуратуру. На думку Москаля, «Лікарнею майбутнього» повинне займатися Національне антикорупційне бюро.

«Це його пряма компетенція – зловживання владою найвищими посадовими особами. Масштабній афері з дитячою лікарнею давно слід дати юридичну оцінку. Будь-яке антикорупційне бюро починає свою роботу з вищого керівництва держави, тому я пропоную почати з екс-президента України Віктора Ющенка. А від нього ниточки потягнуться і до «чорної каси» Партії регіонів, і до корупційних схем, за якими він здав владу Януковичу», - акцентував Москаль.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-