Гройсман зустрівся з лідером більшості в Палаті представників Конгресу США

Гройсман зустрівся з лідером більшості в Палаті представників Конгресу США

Укрінформ
Прем'єр-міністр Володимир Гройсман у рамках візиту до США обговорив з лідером Республіканської більшості в Палаті представників Конгресу США Кевіном МакКарті проведення реформ в Україні та ситуацію на Донбасі.

Про це інформує Урядовий портал.

"Наше головне завдання - забезпечити макроекономічну стабільність", - зазначив Гройсман.

Він також поінформував, що уряд розпочав важливі кроки, зокрема масштабну приватизацію державних підприємств, реформу митної служби, продовження реформи енергетичного сектору.

Гройсман зазначив, що перед урядом стоять завдання створення сприятливого бізнес-клімату в Україні, реформи та забезпечення сталості податкової системи, продовження подальшої дерегуляції в економіці.

"Ми хочемо, щоб інвестування в Україну було успішним, тому що це також успіх України", - зазначив Прем'єр.

Крім того, сторони обговорили ситуацію на Донбасі, питання санкцій відносно Російської Федерації, а також стан виконання Мінських домовленостей. Гройсман наголосив на необхідності єдності у протистоянні російській військовій агресії та захисті демократичних цінностей. Глава уряду також акцентував загрози у зв'язку із окупацією Криму: "Крим - це російська військова база, яка розташована на захопленій території України. Це загроза, це треба розуміти".

Окремо Гройсман підняв питання введення поліцейської місії на Донбас. "Це правильне рішення, щоб забезпечити встановлення миру, проведення виборів та реінтеграції території", - зауважив Прем'єр.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-