Гройсман у США зустрівся з діаспорою

Гройсман у США зустрівся з діаспорою

Укрінформ
Прем'єр-міністр України Володимир Гройсман під час візиту до Сполучених Штатів Америки зустрівся з керівниками організацій української громади США.

Про це повідомляє Урядовий портал.

"Ви робите дуже велику справу для України і українців. Немає сфери, де б ви були не присутні. Ваша міжнародна активна позиція, яка привертає увагу до України, ваші волонтерські зусилля, підтримка наших воїнів, підтримка різних програм, - ми це відчуваємо. Це надзвичайно є важливим у такий важкий час", - заявив Гройсман.

Голова уряду подякував представникам української громади у США за їхні зусилля і підтримку України.

Прем'єр-міністр поінформував про пріоритети роботи уряду, зокрема щодо забезпечення макроекономічної стабільності та створення сприятливого бізнес-клімату. Він розповів про вжиті урядом кроки, серед яких: запровадження єдиної ринкової ціни на газ, децентралізація, початок реформи державної служби, підготовка до запровадження електронного декларування державних службовців, а також публічної приватизації державних підприємств. Крім того, уряд працює над створенням Агентства супроводження інвестицій при Прем'єр-міністрові України, повідомив він.

Учасники зустрічі також обговорили питання ситуації на Донбасі, проведення реформ у країні та боротьби з корупцією.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-