Прес-секретар запевняє, що Гройсман особисто пише у Фейсбуці

Прес-секретар запевняє, що Гройсман особисто пише у Фейсбуці

Укрінформ
Прем’єр-міністр Володимир Гройсман особисто веде свою сторінку у Фейсбуці.

Про це сказав прес-секретар Прем’єр-міністра України Дмитро Столярчук в інтерв’ю "5 каналу".

«Що стосується активності Прем’єр-міністра в соцмережах: Володимир Гройсман особисто пише у Фейсбуці. Зрозуміло, що з технічними речами, які стосуються ведення сторінки, йому допомагає прес-служба», - сказав Столярчук.

На його переконання, з розвитком соцмережі, активною участю у них посадових осіб, політиків трохи змінилися функції прес-служби. Вони, з одного боку, значно розширилися, а з іншого – дещо переформатувалися. Відтепер це підрозділ, який забезпечує комунікацію політика чи державної установи із засобами масової інформації, тобто пресою. Преса, в свою чергу, виконує роль своєрідного посередника між владою і суспільством: вона перетворює бюрократичну мову чиновника на мову, зрозумілу людям, обирає найважливіше і доносить це до суспільства.

«З розвитком соцмереж почав вибудовуватися новий канал спілкування чиновника з суспільством. Його особливість в тому, що спілкування чиновника з людьми відбувається напряму, в обхід прес-служби і ЗМІ. Комунікація стає безпосередньою і тіснішою. Це накладає відповідальність на державного діяча, змушує його бути зрозумілішим для простих людей, а людям – дає можливість звертатися напряму до чиновника», - сказав пре-секретар глави уряду.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-