Аваков обіцяє ще більше кадрових ротацій

Аваков обіцяє ще більше кадрових ротацій

Укрінформ
Реформа Міністерства внутрішніх справ не повторює грузинської і не робиться за шаблоном якоїсь країни, над її втіленням працює злагоджена команда, а кадрові ротації у відомстві були й будуть.

Про це міністр внутрішніх справ Арсен Аваков заявив в інтерв'ю Укрінформу.

"Ми не повторюємо грузинську реформу, у нас зовсім інший принцип. Наприклад, у Грузії поліція залишилася частиною МВС, а ми її виділили. Ми не працюємо за шаблонами реформи якоїсь країни, ми враховуємо нашу специфіку. І вже точно ніхто не робив такої масштабної реформи в ситуації гібридної війни", - сказав Аваков.

Він зазначив, що дуже задоволений тим, як працювала Ека Згуладзе у дорученому їй секторі - реформі патрульної поліції, але загальний глобальний концепт реформи ще до її приходу затверджувала експертна група на чолі з головою Харківської правозахисної групи, членом правління Української Гельсінської групи Євгеном Захаровим у листопаді-грудні 2014 року.

За словами Авакова, Згуладзе чудовий проектний менеджер, і, на його думку, вона була б чудовим першим віце-прем'єром уряду.

"Я таку пораду давав, але зараз це не коментуватиму. Але ви не плутайте - у нас немає месій! Команда або працює, або не працює! Я залишаюся в міністерстві рівно до того моменту, поки бачу рух реформи. Якщо його не буде, який сенс мені тут сидіти? Покривати чиюсь дурість? Слухати чутки і атаки журналістів або ловити чергового шизофреніка з "ДНР" із ножиком? Реформа не згортається, навпаки. Не хвилюйтеся. А кадрові ротації були й будуть!", - заявив Аваков.

Повну версію читайте на сайті "Укрінформу" в рубриці "Інтерв'ю".

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-