Саакашвілі: Я б ніколи не назвав цей уряд

Саакашвілі: Я б ніколи не назвав цей уряд "купкою бездарних людей"

Укрінформ
Глава Одеської облдержадміністрації Міхеїл Саакашвілі заявив, що журналіст Шон Уокер "явно перекрутив" їхню розмову в інтерв'ю британській Guardian.

Про це він написав на своїй сторінці в Facebook.

"Мій давній знайомий Шон Уокер, якого я вважаю хорошим журналістом, явно перекрутив нашу з ним розмову. У мене є серйозні зауваження до того, як формувався Кабінет міністрів України в результаті багатьох договорняков і компромісів і ми дійсно отримали слабший його склад ніж хотілося б. Мій друг Володимир Гройсман, з яким у мене однакове бачення багатьох питань, опинився у досить скрутному становищі, але я б ніколи не назвав цей уряд «купкою бездарних людей», хоча там і є ті, хто були замішані в корупції, представники уряду Арсенія Яценюка і ті, хто дуже слабкі в умовах викликів, що стоять перед Україною. Я досить критично ставлюся до проблем нашої влади, але, на жаль, цілий ряд моїх цитат наведені неправильно і сподіваюся, редакція виправить явні помилки", - зазначив Саакашвілі. 

За його словами, в цілому стаття авторитетної британської газети добре відзивається про Одесу і позитивно пише про спроби реально змінити стан речей. "Я вважаю, що така реклама, незважаючи на вищевикладені перегини, нам завжди корисна", - написав він.

"І звичайно, я наполягаю на тому, де в цій статті мене цитують правильно, в частині того, що половинчасті реформи не працюють і потрібно йти до кінця", - підсумував політик.

Guardian надрукувала інтерв'ю Саакашвілі в якому політику приписали слова, що Порошенко призначив уряд, який не має жодного бачення реформ. 

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-