Саакашвілі планує повернутися до Грузії

Саакашвілі планує повернутися до Грузії

Укрінформ
Екс-президент Грузії, глава Одеської облдержадміністрації Міхеїл Саакашвілі має намір повернутися до Грузії й активно включитися в політичний процес.

Про це Саакашвілі заявив в ефірі телекомпанії "Руставі", не уточнивши при цьому, коли він повернеться, передає Грузія Online

"Нехай ніхто не сумнівається і не сприймає як загрозу - це природна справа - я маю намір повернутися до Грузії і має намір активно підключитися до процесів", - заявив Саакашвілі.

Він також анонсував появу в його партії "Єдиний національний рух" нових облич і зазначив, що з кількома з них ведуться активні консультації.

"Ще з кількома людьми ведемо переговори, щоб вони приєдналися до нового списку. Наступні місяці будуть виділені формуванню нової політичної еліти в Грузії, яка буде збагачена багатьма новими цікавими людьми", - заявив екс-президент.

Як відомо, в Грузії Саакашвілі оголошений в розшук за рядом кримінальних справ, зокрема, про зловживання повноваженнями. Сам політик неодноразово відзначав, що в Раді Європи і Інтерполі вже підтверджували, що провадження щодо нього мають політичний характер.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-