ПАРЄ повністю підтримує процес реформ в Україні

ПАРЄ повністю підтримує процес реформ в Україні

Укрінформ
Президент Парламентської асамблеї Ради Європи Педро Аграмунт наголосив, що Асамблея повністю підтримує необхідний процес реформ в Україні.

Про це він заявив під час брифінгу за результатами його зустрічі з Головою Верховної Ради Андрієм Парубієм, повідомляє кореспондент Укрінформу.

«Парламентська асамблея Ради Європи повністю підтримує незалежність, суверенність та територіальну єдність України, а також процес продовження необхідних реформ. Я вітаю формування нового уряду, а також вітаю пана Андрія Парубія з його призначенням Головою Верховної Ради», - сказав він.

Аграмунт наголосив, що уряд і парламент мають скористатися динамікою з призначенням нового уряду для продовження процесу реформ.

«Для того, щоб домогтися миру та добробуту на своїй території Україна повинна бути потужною і багатою, маючи належні державні інституції та структури. Всі політичні сили мають згуртуватися зараз більше, ніж будь-коли, і показати народу України конкретний результат», - наголосив він.

Президент ПАРЄ також наголосив, що незважаючи на політичні розбіжності, парламент має показати здорові ознаки плюралістичного розвитку.

«Це потрібно для того, щоб знайти спільний знаменник для виконання таких важливих реформ. Парламентська асамблея Ради Європи продовжує надавати підтримку у зусиллях в проведенні реформ», - підсумував Аграмунт.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-