Міклош сказав, чому не пішов у міністри

Міклош сказав, чому не пішов у міністри

Укрінформ
Радник Прем'єр-міністра Іван Міклош заявляє, що його умови для заняття цієї посади не змінилися.

Про це він сказав на телеканалі "112 Україна".

"Мої умови були такі ж, що стосується програми, прискорення і поглиблення реформ. Причина, по якій я не зміг прийняти пропозицію працювати в уряді, була проблема з громадянством, а програмні умови залишилися ті ж", - пояснив Міклош.

Він повідомив, що почав працювати на цьому тижні, але у нього були зустрічі з Прем'єр-міністром і кілька тижнів тому.

При цьому Міклош вважає, що український уряд за останні два роки зробив більше, ніж за 20 років: "Я не сказав би, що не вийшло. За останні 2 роки було зроблено багато. За 2 роки було зроблено більше, ніж за 20 років до цього. Але не було зроблено все, що треба було зробити, і що було можливо зробити. І це причина, чому треба поглибити і прискорити процес реформ. Реформи в кожній країні не тільки технічні, але і політичні, і більше політичні, ніж технічні проблеми. Реформи потребують лідера, потребують комунікації. Я думаю, що багато було досягнуто макроекономічної стабілізації, але в структурних реформах не було досягнуто стільки, скільки могло бути. І я думаю, що треба покращити комунікацію між урядом і парламентом, і комунікацію між урядом і суспільством".

При цьому Міклош відмовився коментувати тему офшорів міністра фінансів Олександра Данилюка. "Я не коментую скандали. Я і Лешек Бальцерович, і інші експерти, словацькі експерти, і українські експерти в нашій групі, ми тут для прискорення і поглиблення реформ", - резюмував він.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-