Вілкул ігнорує засідання свого комітету в Раді - Юринець

Вілкул ігнорує засідання свого комітету в Раді - Юринець

Укрінформ
Народний депутат від "Опозиційного блоку" Олександр Вілкул приходив на засідання Комітету з питань європейської інтеграції, членом якого він є, лише один раз щоб лише відпроситися.

Про це в програмі "Свобода слова" на ICTV повідомила Голова підкомітету Комітету ВР з питань європейської інтеграції, нардеп БПП Оксана Юринець, повідомляє кореспондент Укрінформу.

"Дякую вам за можливість побачити пана депутата, який в моєму комітеті, щоб ви розуміли, не був жодного разу. Він був один раз - прийти відпроситися, і він не ходить взагалі на комітет. Хоча ви знаєте, що робота депутата полягає не тільки у парламенті, а ще й у комітеті. Я не знаю, як ви ходите у парламент, я за вами не пильную. Але в комітеті вас не було. То чи ви такий ефективний депутат?"- заявила вона.

Коментар пролунав після того, як Вілкул звинуватив українську владу в недостатній роботі в європейському напрямку, що призвело, на його думку, до негативних результатів для українського референдуму в Нідерландах.

За його словами, після першого засідання комітету з євроінтеграції, "коли стало зрозуміло, що там ніхто нікого не чує, не дають слово, і навіть не ставлять на голосування питання, які вносить той чи інший депутат", він вирішив ігнорувати ці засідання.

"Я залишився у комітеті з євроінтеграції тому, що за мій перехід повинен проголосувати парламент. У зв’язку з тим, що я в опозиції, зробити це (перейти в інший комітет – ред.) набагато складніше", - сказав він.

На завершення дискусії, Юринець порадила Вілкулу більше не пропускати засідання комітету.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-