Рада Росія-НАТО в пріоритет поставить Крим та Донбас - литовський міністр

Рада Росія-НАТО в пріоритет поставить Крим та Донбас - литовський міністр

Укрінформ
Під час засідання Ради Росія-НАТО, яке відбудеться 20 квітня у Брюсселі, пріоритетними будуть питання щодо анексії Росією півострова Крим та російської військової агресії на сході України.

Про це в понеділок у Києві заявив міністр оборони Республіки Литва Юозас Олекас, повідомляє кореспондент Укрінформу.

"Це буде перша зустріч Ради НАТО-Росія після двох років (перерви - ред.). І з точки зору Литви, це буде ще одна можливість підняти питання щодо діяльності Росії на сході України", - сказав він.

Олекас значив, що під час цієї зустрічі обговорюватиметься широке коло питань, тому що перед НАТО зараз стоїть багато викликів. Водночас, міністр оборони Литви запевнив, що пріоритетними будуть питання щодо повернення Криму та "діяльності Росії на сході України.

"Я можу гарантувати, що незважаючи на велику кількість питань, які необхідно обговорювати, питання щодо діяльності Росії на сході України, питання щодо Криму - ці питання будуть пріоритетними", - наголосив він.

Засідання Ради Росія-НАТО на рівні послів відбудеться в Брюсселі 20 квітня. Це буде перша зустріч в такому форматі за період з червня 2014 року, після того як Росія анексувала півостров Крим та розпочала військову агресію на сході України.

Фото: 15min.lt

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-