Климпуш-Цинцадзе розповіла, що найперше зробить на новій посаді

Климпуш-Цинцадзе розповіла, що найперше зробить на новій посаді

Укрінформ
Віце-прем'єр із питань євроінтеграції Іванна Климпуш-Цинцадзе обіцяє усунути бар'єри на шляху допомоги від Європейського Союзу, необхідної для реформ в Україні.

Про це вона сказала в інтерв'ю ZN.UA.

 "Основний пріоритет для мене - зробити Угоду про асоціацію реальною. Щоб вона почала працювати на реформування України. Крім того, необхідно усунути бар'єри на шляху допомоги, яку нам готові надати як Єврокомісія, так і держави-члени, зрозуміти, що нам перешкоджає прийняти її й абсорбувати. Ще одне з основних завдань - максимально сприяти нашим регіонам, українським виробникам у їх виході на ринки ЄС (зрозуміло, у співпраці з Міністерством економічного розвитку та торгівлі)", - зазначила Климпуш-Цинцадзе.

Климпуш-Цинцадзе також наголосила, що віце-прем'єр із питань євроінтеграції - задумка дуже давня, у тому чи іншому форматі вона функціонувала у попередніх урядах, але в кабінеті Арсенія Яценюка його не було, тому для неї одне із головних завдань - побудова офісу (бюро).

"Тобто інституційної підтримки для роботи віце-прем'єра з європейської та євроатлантичної інтеграції, аби була можливість виконувати конкретні завдання, які перед собою ставлю. Отож, найперші - це організаційні кроки. Розумію: часу на створення всього цього зовсім мало, але це та посада, яка потребує саме організаційних кроків на самому початку роботи, щоби потім уже ефективно робити кроки по суті", - підкреслила  віце-прем'єр із питань євроінтеграції.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-