Турчинов поставив у приклад Туреччину - там Росія вже не нахабніє

Турчинов поставив у приклад Туреччину - там Росія вже не нахабніє

Укрінформ
За словами Секретаря РНБО Олександра Турчинова, Російська Федерація нахабнітиме стільки, скільки їй будуть дозволяти це робити.

Так Турчинов відповів польським журналістам під час свого візиту до Польщі,  повідомляє його персональний сайт.

«Російська Федерація здійснює постійні провокації, але вона буде нахабніти стільки, скільки їй будуть дозволяти це робити», - сказав Турчинов, відповідаючи на запитання польських журналістів щодо інциденту, який стався 12 квітня, коли російські бомбардувальники Су-24 пролетіли біля американського есмінця Donald Cook в Балтійському морі на рівні, нижчому за капітанський місток корабля, зокрема, коли з палуби есмінця повинен був злетіти польський вертоліт.

Турчинов висловив переконання, що російський літак не просто так літав над військовими кораблями - він демонстрував «готовність їх атакувати».

«Поставте себе на місце військових, які були на цих кораблях. Відчути, була це навчально-демонстративна атака або реальна бойова, дуже важко», - сказав він.

«Дійсно Росія веде себе дуже нахабно і здійснює постійні провокації. Але вона буде нахабніти стільки, скільки їй будуть дозволяти це робити», - зазначив Секретар РНБО, підкресливши, що, зокрема, турецькі повітряні кордони російські військові літаки вже не порушують.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-