Сакварелідзе: Документи у справі

Сакварелідзе: Документи у справі "діамантових" залишилися в Шокіна, і там їх поховають

Укрінформ
Колишній заступник генерального прокурора - прокурор Одеської області Давід Сакварелідзе заявив, що справа "діамантових" прокурорів Корнійця і Шапакіна не дійде до суду.

Про це він розповів у інтерв’ю "Тижню".

"Якщо заступник генпрокурора, вся команда, яка в цьому брала участь, паралізовані, щодо них фабрикують кримінальні провадження, до Віталія Каська вночі підбігають, блокують машину, вручають підозру, потім намагаються втекти... Уявіть, який тиск буде на сам суд. Хочеться підтримати нашого прокурора Яніса Симонова, який залишився там фактично один. Я йому вдячний. Хочеться, щоб він вистояв до кінця. Також переживаю за справу щодо віджиму частки в сміттєпереробному підприємстві, у якому замішаний той самий Корнієць (Олександр Корнієць - один із фігурантів справи "діамантових" прокурорів - ред.). Думаю, вона до суду не дотягне. Документи залишилися в руках Шокіна, і там їх поховають", - сказав він.

Сакварелідзе також додав, що свого часу від журналістів, які готували сюжет про походження діамантів, "наполегливо вимагали" не випускати сюжет в ефір. За інформацією працівників ЗМІ, дзвінок нібито надійшов з прокуратури.

"З огляду на все це чи можна говорити, що справа закінчиться вдало?", - зауважив  екс-заступник генерального прокурора.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-