Деканоідзе про справу Каська: Реваншизм робить свою справу

Деканоідзе про справу Каська: Реваншизм робить свою справу

Укрінформ
Голова Національної поліції Хатія Деканоідзе переконана, що оголошення підозри екс-заступнику генпрокурора Віталію Каську "не додасть балів в очах майбутнього покоління країни", а саму ситуацію у ГПУ - ніяк не можна назвати змінами.

Про це вона написала на своїй сторінці у Фейсбук.

"Багато писалося, багато говорилося про те, що правоохоронна система повинна змінитися, стати фундаментом боротьби проти корупції і основою змін "рольових моделей" зверху. Те, що останнім часом ми спостерігаємо з боку Генпрокуратури - це не відноситься ні до цінностей, ні до майбутнього країни. І вже точно ніяк не можна назвати змінами. Реваншизм робить свою справу. Оголосити підозру колишньому заступнику Генпрокурора, вночі, незрозуміло за яких обставин, - точно не додасть балів в очах майбутнього покоління країни", - заявила вона.

Деканоідзе висловила переконання, що зміни у країні не починаються зі звичайних людей, для них потрібен показник так званих "рольових моделей", які прийшли і готові змінювати долю цих самих звичайних людей. Тож, якщо зведення рахунків - це вдалий показник для країни, "значить ми неправильно розуміємо цінності і майбутнє України".

"Для мене як звичайної людини - це все дуже сумнівно і сумно. Який сенс декларувати те, що ми не здатні зробити? Який сенс вимагати змін від звичайних людей, якщо все показує зворотнє, якщо суди теж підтримують реваншизм? Так хто змінюється? Чи достатньо тільки змін в поліції? Мені шкода і сумно, що стандарти для наших "рольових моделей" - подвійні", - наголосила голова Нацполіції.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-