Новіков розповів про

Новіков розповів про "аномальні реакції" і аналіз крові Савченко

Укрінформ
Адвокат Ілля Новіков, який відвідав народного депутата України Надію Савченко в СІЗО, розповів, що зараз у неї крім загальної слабкості аномальні реакції - мерзнуть руки і жар по всьому тілу.

Про це він написав у своєму Фейсбуці.

"Я зараз бачився з Надією Савченко. Після крапельниці в неділю вона почувається краще. Краще - тільки тому, що на вихідних було зовсім погано. Зараз у неї крім загальної слабкості аномальні реакції - мерзнуть руки і жар по всьому тілу. Зате кров розрідилась до нормальних значень", - повідомив Новіков.

Він нагадав, що 10 квітня на тлі зневоднення аналізи показали "якусь надмірну густоту, несумісну з життям".

"ФСІНівське начальство після паніки і накачки зверху вперше за півтора року видало їй недозволений другий матрац і дуже хоче перевести її від гріха до лікарні. Надія поки що не погоджується, вимогу щодо допуску українських медиків не знімає", - пише він.

Адвокат також повідомив, що Савченко "на новини з Києва про хід переговорів щодо неї особисто та щодо інших реагує стримано". У середу її повинна відвідати сестра Віра.

Як повідомляв Укрінформ, 22 березня Надія Савченко засуджена в Росії за сфальсифікованим звинуваченням на 20 років ув'язнення. У середу 6 квітня вона почала сухе голодування. З 11 квітня вона почала отримувати підтримуючу терапію і знаходиться під постійним медоглядом.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-