Фаріон розповіла, про що її допитували в ГПУ

Фаріон розповіла, про що її допитували в ГПУ

Укрінформ
Колишній народний депутат Ірина Фаріон (VII скликання, ВО "Свобода") у вівторок побувала на допиті у Генеральній прокуратурі України у справі щодо подій 31 серпня 2015 року біля Верховної Ради.

Про це вона заявила журналістам після допиту, повідомляє кореспондент Укрінформу.

«Я не розголошуватиму процесуальні дії на допиті, які відбувалися... Невідомо, чи будуть ще зустрічі. І ця зустріч була несподіванкою для мене. Я не помилилася: мене викликали у справі 31 серпня 2015 року як свідка. Не можу розголошувати, про що я розповідала і що бачила», - сказала Фаріон.

Адвокат Ірини Фаріон зазначив, що жодних порушень на допиті не зафіксовано, додавши, що в  цій справі на сьогодні відбуваються допити по всій Україні: допитують учасників Євромайдану, інших активістів.

«Вочевидь, справа розслідується і ми зацікавлені в тому, щоб максимально дати більше інформації та максимально сприяти розслідуванню», - сказав адвокат.

Як повідомляв Укрінформ, 31 серпня 2015 року під Верховною Радою сталися сутички між правоохоронцями та мітингувальниками, які вимагали не ухвалювати зміни до Конституції.

Після голосування мітингувальники пішли штурмом на Раду і почали кидати димові шашки. Потім у лави міліції і Нацгвардії полетіла бойова граната. Троє правоохоронців тоді померли, а ще близько 150 осіб було поранено.

Тоді ж журналісти зафіксували відео, на якому видно, як Ірина Фаріон великою палицею намагається вдарити силовиків під Радою.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-