У ГПУ стверджують, що підозру Каську таки вручили

У ГПУ стверджують, що підозру Каську таки вручили

Укрінформ
У Генпрокуратурі стверджують, що колишньому заступнику генерального прокурора Віталію Каську вночі, просто на вулиці, біля столичного театру Івана Франка вручили та оголосили підозру у вчиненні злочину.

Інформацію про вручення та оголошення підозри у вчиненні злочину Віталію Каську "5 каналу" підтвердив прокурор ГПУ Владислав Куценко.

За його словами підозра стосується справи щодо шахрайства з нерухомістю.

Підозру зачитували звичайні слідчі. Хоча за словами адвоката - це мали робити сам генпрокурор чи його заступники. Також захисники Каська припускають, що за їхнім підзахисним стежили. На місце події довелося викликати поліцію, яка зафіксувала факт псування майна. Ані Касько, ані його адвокати не вважають те, що відбулося, оголошенням підозри.

"Підійшли невідомі особи, які, як я побачив, пошкодили мій автомобіль, налили невідому суміш на дверцята і механізм відкривання дверей. Намагалися вчинити якісь незаконні дії, зачитували якісь папірці, які не відповідають кримінально-процесуальному законодавству. В принципі дивуватися немає чому - це все зрозуміло, хто це замовив і чому саме так робиться",-  зазначив Касько.

"В 23-й годині сказали, що вони будуть проводити якісь слідчі дії, проте, до кінця незрозуміло які. Після цього вони не представилися, не дали жодного документу. Ви бачили, що вони були одягнені у спортивний одяг", - зазначив адвокат Каська Євген Грушковець.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-