Експерт Світового банку: Голландський референдум - це майже випадковість

Експерт Світового банку: Голландський референдум - це майже випадковість

Укрінформ
Результати референдуму в Нідерландах щодо асоціації України з Європейським Союзом не матимуть негативних економічних наслідків для України.

Про це під час "круглого столу" заявив головний економіст регіонального управління Світового банку з питань Європи та Центральної Азії Ганс Тіммер, повідомляє кореспондент Укрінформу.

"26 країн уже підписали угоду, і я не думаю, що це (результати референдуму. - Ред.) прямо впливатиме на економіку", - сказав експерт.

За його словами, група, яка ініціювала можливість проведення референдуму із цього питання, є антиєвропейською. Він наголосив, що настрої представників цієї групи відображають почуття, які можна спостерігати і в інших європейських країнах та навіть у ході американських виборів: стурбованість, незадоволення тим, що відбувається у світі.

"Референдум про Угоду щодо асоціації між Україною та ЄС - це майже випадковість. Не було ніякої дискусїї, просто народ висловив своє загальне невдоволення", - відзначив головний економіст регіонального управління Світового банку.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-