Саакашвілі їде до Порошенка: обговорити ситуацію з облпрокуратурою

Саакашвілі їде до Порошенка: обговорити ситуацію з облпрокуратурою

Укрінформ
Голова Одеської ОДА Михеїл Саакашвілі планує у неділю, 3 квітня, зустрітися з Президентом Петром Порошенком для обговорення ситуації, що склалася в обласній прокуратурі.

Про це Саакашвілі повідомив у Фейсбук.

«Завтра я буду в Києві, щоб зустрітися з президентом з питання прокуратури і інших наболілих тем, пов'язаних безпосередньо з Одеською областю», - пише він.

За словами губернатора, дуже важливо, щоб якомога більше активних одеситів висловили свою громадянську позицію з приводу останніх подій".

"Наші противники, зробивши крок з призначенням Стоянова, зараз залягли на дно і вичікують, сподіваючись, що люди втомляться і махнуть рукою і тоді вони зможуть остаточно закріпити свої позиції і здійснити свої самі дикі плани. Думаю, ми всі разом цього не допустимо", - зазначив він.

Як повідомлялося, голова Одеської облдержадміністрації Міхеїл Саакашвілі піддав різкій критиці керівництво Генеральної прокуратури України за створення вибухонебезпечної ситуації в Одесі внаслідок відновлення на посаді прокурора області Миколи Стоянова.

Генпрокурор Віктор Шокін у день голосування парламенту за його відставку звільнив Давіда Сакварелідзе з посади заступника Генпрокурора - прокурора Одеської області. А 29 березня наказом Генерального прокурора на виконання постанови Одеського окружного адміністративного суду Миколу Стоянова поновлено на посаді прокурора Одеської області, з якої його було звільнено в липні 2014 року.

Активісти "Правого сектору", "Самооборони Майдану", цивільного корпусу "Азов", ГО "Оберіг" пікетували будівлю прокуратури Одеської області на знак протесту проти призначення Стоянова, якого вважають корупціонером і прибічником режиму Януковича.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-